Konalaterra

Edullista toimitilaa Konalassa

Tervetuloa Konalaterraan!

Keskeisellä sijainnilla, Kehä 1:sen ja Vihdintien läheisyydessä, Konalassa sijaitseva monipuolinen toimistorakennus, josta löytyy edullista toimitilaa aina 200 neliöstä ylöspäin, jopa useiden tuhansien neliöiden toimistokokonaisuuksiin asti. Vuokraamme tilavia toimistoja kiinteistön toisesta ja kolmannesta kerroksesta, joka on valoisaa avotilaa, joten tiloja voidaan suunnitella ja muunnella vuokralaisten tarpeiden mukaan. 

Konalaterran lähistöltä löytyy loistavat palvelut moneen tarpeeseen: uusitun kauppakeskus Ristikon monipuoliset ostos- (mm. Lidl, K-Market, erikoiskaupat) ja ruokailumahdollisuudet, sekä muut Konalan palvelut. Rakennuksessa on myös oma lounasravintolansa. Alue on elinvoimanen ja kasvava yrityskeskittymä, ja uusia palveluita kehitetäänkin jatkuvasti alueelle. 

Monipuolisista palveluista ja keskeisestä sijainnista huolimatta Konalaterra tarjoaa runsaasti lämmintä pysäköintitilaa autoille, sekä lisäautopaikkoja rakennuksen takapihalla. Myös joukkoliikenteellä on vaivatonta päästä paikalle, sillä kulkuyhteydet ovat hyvät; bussilla pääsee perille Vihdintietä ja Konalantietä pitkin.

Lataa esite

Katso tästä vapaat tilat.


Sijainti:

Kiinteistö sijaitsee Konalassa, lähellä Vihdintietä. Kulkuyhteydet ovat hyvät; bussilla pääsee perille Vihdintietä ja Konalantietä pitkin.

Konalantie 47, Konala, 00390 Helsinki

Rakennus:

Kiinteistö sijaitsee Konalassa, lähellä Vihdintietä. Kulkuyhteydet ovat hyvät; bussilla pääsee perille Vihdintietä ja Konalantietä pitkin.

Palvelut:

Alueella on uusia asuntoja sekä lähellä useita kaupan kohteita; Lidl, Kauppakeskus Ristikko, Motonet, R-Kioski sekä uusia rakennuksia on rakenteilla.

Rakennus:
Rakennus on vuonna 1990 rakennettu toimisto- ja varastorakennus, jossa on kolme kerrosta sekä kellaripysäköinti.

Pysäköinti:
Kellarissa on 212 autopaikkaa, joiden lisäksi löytyy pihapaikkoja.

Muuta:
Rakennuksessa on lastauslaituri ja tavarahissit kerroksiin.

Ilmanvaihto:
Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihto ja toimistotilojen tuloilma on jäähdytetty. Lisäksi etelä- ja länsialueilla on lisäjäähdytyksenä jäähdytyspalkit.


Ota yhteyttä, niin selvitetään löytyisikö meiltä sinun yrityksellesi uudet toimitilat!

Esa Käkelä

Vuokrauspäällikkö, toimitilojen vuokraus

+358 50 550 7834
esa.kakela@eabgroup.fi