Apollo Business Center

Tasokasta toimitilaa Leppävaarassa

Tervetuloa Apollo Business Centeriin!

Apollo Business Center on moderni ja tyylikäs yrityspuisto Espoon Perkkaalla Leppävaaran aseman, Turunväylän ja Kehä I:sen läheisyydessä. Tasokkaat toimitilat ja kiinteistön monipuoliset palvelut tarjoavat yrityksille ajanmukaiset puitteet.

Lataa esite

Katso tästä vapaat tilat.


Sijainti:

Apollo Business Center sijaitsee Espoossa Leppävaaran läheisyydessä hyvien julkisten kulkuyhteyksien sekä Turunväylän ja Kehä I:sen varrella.

Joustavat ja modernit tilat:

Apollo Business Centerin tilat joustavat yrityksenne tarpeiden mukaan.

Ilmaiset neuvottelutilat:

Apollo Business Centerissä on useita av-laittein varustettuja neuvottelu-, koulutus- ja kokoustiloja, jotka ovat vuokralaisten käytettävissä maksutta. Voit varata neuvottelutilan intranetin kautta tai aulapalvelusta, puh. 044 906 2451 tai aula@apollobusinesscenter.fi

Lounasravintola:
Leppävaaran alueen paras lounasravintola tarjoaa ruokailijoille maukkaan ja edullisen aterian.

Aulapalvelu:
Ystävällinen aulapalvelu ottaa yrityksenne vieraat vastaan, hoitaa neuvotteluhuonevaraukset ja opastaa kiinteistöön liittyvissä asioissa. Lisäpalveluna aulan on mahdollista hoitaa myös yrityksenne postipalvelut. Lisätietoa palveluista löydätte kohdasta käyttäjäpalvelut. Ota yhteyttä aulapalveluun, puh. 044 906 2451 tai aula@apollobusinesscenter.fi

Ilmainen edustussauna:
Ylellinen ja tilava edustussauna tarjoaa puitteet niin asiakas- kuin yritysten sisäisiin tilaisuuksiin.

Käyttäjäpalvelut:
Apollo Business Centerissä vuokralaisella on mahdollisuus hankkia kaikki tarvitsemansa käyttäjäpalvelut vain yhdellä sopimuksella. Manageerattuun käyttäjäpalvelusopimukseen voidaan sisällyttää mm. postitus-, siivous-, toimistotarvike-, juoma-automaatti- ja toimistoassistenttipalvelut. Lisätietoja: Antti Jalomäki (puh. 0400 317 091 tai antti.jalomaki@realto.fi)

Paljon pysäköintitilaa:
Apollo Business Center saat autollesi oman paikan. Myös vieraspaikkoja on runsaasti. Pyydä vieraspaikoille pysäköintilupalappua aulapalvelusta!


Ota yhteyttä, niin selvitetään löytyisikö meiltä sinun yrityksellesi uudet toimitilat!

Esa Käkelä

Vuokrauspäällikkö, toimitilojen vuokraus

+358 50 550 7834
esa.kakela@eabgroup.fi