Laki- ja veropalvelut yrityksille

Laki- ja veropalvelumme yrityksille

Tarjoamme yritysasiakkaillemme yksilöllistä ja asiantuntevaa vero- ja varallisuussuunnittelua sekä niihin liittyviä lakipalveluita. Toimimme luotettavasti ja avoimesti asiakkaan etu ja tahto huomioiden.

Yrityksen eri kehitysvaiheisiin liittyy erilaisia tarpeita muun muassa yritysrakenteen suunnittelun ja henkilöstörakenteen kannalta. Omistajayrittäjän fokus on tietysti vahvasti liiketoiminnassa ja/tai sen johtamisessa, minkä vuoksi hänen aikansa ei useinkaan riitä näiden asioiden perusteelliseen pohdintaan. Tarjoamme sinulle laki- ja vero-osaamistamme yrityksen kulloinenkin kehitysvaihe, yrittäjän oma tahtotila ja palvelutarve huomioon ottaen.

Mikäli suunnittelet liiketoimintasi laajentamista esimerkiksi yritysostoin, yrityksesi myyntiä, yritysvarallisuuden siirtoa seuraavalle sukupolvelle tai vaikkapa johdon/avainhenkilöiden sitouttamista, ota rohkeasti yhteyttä ammattilaisiimme. Laki- ja veropalveluidemme asiantuntijat auttavat sinua järjestelytoimenpiteiden suunnittelussa esittämällä vaihtoehtoja, ja neuvomme säästävät sinulle selvää rahaa.

Meillä on myös toimivat yhteydet kaikkiin rahoituslaitoksiin, valtakunnan suurimpiin tilintarkastusyhteisöihin sekä asianajotoimistoihin. Olemme kuitenkin sitoutumaton toimija edellä mainittujen yhteistyökumppaneiden suhteen - ja aina vain Sinun puolellasi!

Lupaamme asiakkaillemme

  • Asiakaskeskeistä ja proaktiivista palveluasennetta
  • Luotettavuutta ja korkeaa asiantuntemusta
  • Vastuullisia ja läpinäkyviä ratkaisuja
  • Laajan yhteistyökumppaniverkoston osana kokonaisvaltaista palvelua

Erinomainen asiakaskokemus

Näemme asiakkaan tarpeet yksittäistä toimeksiantoa laaja-alaisemmin ja huomioimme toimenpiteiden vaikutukset kokonaisuutena. Päämääränämme on korkealaatuinen ja kokonaisvaltainen palvelu ja ensiluokkainen asiakaskokemus sekä erinomainen asiakastyytyväisyys.