Corporate Finance ja lakipalvelut

Yrityksen eri kehitysvaiheisiin liittyy erilaisia tarpeita yritysrakenteen suunnittelun ja järjestämisen osalta ja esimerkiksi riittävän rahoituksen varmistamiseksi. Yrittäjä itse ei useinkaan ole ammattilainen näitä asioita miettiessään. Tarjoamme sinulle ammattitaitoa omalla erityisosaamisen alueellamme corporate financessa sekä yritysjuridiikassa.

Ole meihin yhteydessä, mikäli suunnittelet esimerkiksi yritysostoja, yrityksesi toiminnan laajentamista uusille toimialueille, oman yrityksesi myyntiä, sukupolvenvaihdosta, osakeantia uusille osakkaille, yrityksesi listaamista julkiselle kauppapaikalle tai mitä tahansa muuta yrityksesi toiminnan perusteisiin vaikuttavaa merkittävää järjestelyä. Keskustelu ammattilaistemme kanssa auttaa sinua jäsentämään tehtäviä toimenpiteitä ja neuvomme säästävät sinulle selvää rahaa.

Meillä on toimivat yhteydet kaikkiin rahoituslaitoksiin, valtakunnan suurimpiin tilintarkastusyhteisöihin sekä yritysjuridiikan asianajotoimistoihin, mutta olemme neutraali toimija edellä mainittujen suhteen –  aina vain sinun puolellasi!

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää vaihtoehdoista - ota yhteyttä