Yksilöllistä varainhoitoa

Elite Alfred Berg tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista ja yksilölliset tarpeesi huomioivaa varallisuuden hoitoa. Varainhoitoasiakkaanamme saat käyttöösi koko meidän palvelukokonaisuuden nimetyn pankkiirin avustuksella.

Henkilökohtainen yksityispankkiirisi perehtyy kanssasi elämäntilanteeseesi ja tulevaisuuden tavoitteisiisi. Käymme läpi kokonaisvarallisuutesi ja selvitämme verotuksen vaikutukset varallisuuteesi. Teemme yksityiskohtaisen toimenpidesuunnitelman varallisuutesi kasvattamiseksi ja varaudumme tulevaan tekemällä tarvittavat perhe- ja perintöoikeudelliset asiakirjat varallisuutesi siirtämiseksi tahtosi mukaan.

Tavoitteena on tunnistaa keskeisimmät kehityskohteet ja päästä eroon piilevistä riskitekijöistä. Sinun ja henkilökohtaisen pankkiirisi tukena ovat Elite Alfred Bergin huippuosaajat

Sopiva sijoitusratkaisu sinulle

Jokaisen sijoittajan tarpeet ja tavoitteet ovat yksilöllisiä. Elite Alfred Bergin asiakkaana varallisuuttasi hoidetaan juuri sinulle räätälöidyn suunnitelman mukaisesti. Voit luottaa siihen, että asiantuntijamme seuraavat aktiivisesti markkinoita ja tekevät tarvittavat muutokset puolestasi. Henkilökohtaisen pankkiirin ja verkkopalvelun avulla pysyt jatkuvasti ajan tasalla sijoitustesi tilanteesta.

Kaikki alkaa tapaamisesta henkilökohtaisen pankkiirisi kanssa, joka on tukenasi koko asiakassuhteen ajan. Varaa tapaamisaika paikkakuntasi pankkiirin kanssa