Rahastot

Vastuullisen sijoittamisen periaatteet ohjaavat kaikkea sijoitustoimintaamme. Uskomme, että näin voimme tarjota asiakkaillemme parempaa tuottoa sekä mahdollisuuden vaikuttaa konkreettisesti maapallomme tulevaisuuteen.

Elite Alfred Bergin sijoitusrahastoihin voit säästää säännöllisesti tai tehdä kertasijoituksen helposti ja vaivattomasti. Valikoimastamme löydät osake-, korko- ja kiinteistörahastot sekä vaihtoehtoiset sijoitusratkaisut. Tarjoamme asiakkaillemme omien rahastoratkaisujemme lisäksi valittujen yhteistyökumppaneidemme vaihtoehtoja maailmanlaajuisesti.

Rahastosijoittajana sinun ei tarvitse seurata markkinoiden ja yhtiöiden tapahtumia niin aktiivisesti kuin osakesijoittajan. Rahastojen asiantuntijat seuraavat markkinoita puolestasi ja tekevät tarvittavat muutokset. Rahastosijoittaminen on myös hyvä keino hajauttaa sijoituksia helposti esimerkiksi ulkomaille tai kohteisiin, joihin yksityissijoittajan on mahdotonta muuten sijoittaa suoraan.

Tutustu kaikkiin rahastoihimme

Sivulta www.eabgroup.fi/priips löydät Elite Alfred Bergin tarjoamien tuotteiden ja palveluiden avaintietoasiakirjat, jotka on sääntelyn (PRIIPS-asetus (1286/2014EY)) mukaan annettava paketoiduista ja vakuutusmuotoisista sijoitustuotteista.