Vuokrakohteet

Vuokrattavat toimitilat ja kiinteistökohteet


Elite Alfred Bergin kiinteistökehitysrahastojen omistamat toimitilakohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun lisäksi huolellisesti valituissa kasvukeskuksissa ympäri Suomen. Toimitilakohteemme tarjoavat vuokrattavien toimisto- ja liiketilojen lisäksi varasto-, tuotanto- ja hallitilaa elinvoimaisilta teollisuusalueilta. Toimitilamme sijaitsevat muun muassa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja Oulussa. Tältä sivulta löydät toimitilakohteidemme vuokrattavat toimitilat ja kiinteistöjen esittelysivut kaupungeittain.

Palvelut ja tuotteet

Vuokrattavat toimisto- ja liiketilat


Toimisto- ja liiketilakohteemme sijaitsevat pääasiassa Helsingissä ja Espoossa, mutta muiden kaupunkien osuus kasvaa jatkuvasti. Portfoliostamme löytyy sekä perinteisiä toimistokiinteistöjä että business park-kohteita. Liiketilamme sijatsevat yrityskeskittymissä helposti saavutettavilla sijainneilla.

Vuokrattavat varasto- ja hallitilat


Vuokraamme monipuolista varasto-, tuotanto- ja hallitilaa logistiikkayritysten ja kevytteollisuuden tarpeisiin. Vuokrakohteet sijaitsevat usealla paikkakunnalla, logistisesti helposti saavutettavilla alueilla. Kiinteistöissämme on myös toimitilojen yhteydessä vuokrattavaa edullista pienvarastotilaa.

Tutustu vuokrakohteisiimme

Ota yhteyttä


Esa Käkelä

Ajankohtaista - Kiinteistöt