Vuokrakohteet

Vuokrattavat toimitilat ja kiinteistökohteet


Elite Alfred Bergin kiinteistökehitysrahastojen omistamat toimitilakohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun lisäksi huolellisesti valituissa kasvukeskuksissa ympäri Suomen. Toimitilakohteemme tarjoavat vuokrattavien toimisto- ja liiketilojen lisäksi varasto-, tuotanto- ja hallitilaa elinvoimaisilta teollisuusalueilta. Toimitilamme sijaitsevat muun muassa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja Oulussa. Tältä sivulta löydät toimitilakohteidemme vuokrattavat toimitilat ja kiinteistöjen esittelysivut kaupungeittain.

Palvelut ja tuotteet

Vuokrattavat toimisto- ja liiketilat


Toimisto- ja liiketilakohteemme sijaitsevat pääasiassa Helsingissä ja Espoossa, mutta muiden kaupunkien osuus kasvaa jatkuvasti. Portfoliostamme löytyy sekä perinteisiä toimistokiinteistöjä että business park-kohteita. Liiketilamme sijatsevat yrityskeskittymissä helposti saavutettavilla sijainneilla.

Vuokrattavat varasto- ja hallitilat


Vuokraamme monipuolista varasto-, tuotanto- ja hallitilaa logistiikkayritysten ja kevytteollisuuden tarpeisiin. Vuokrakohteet sijaitsevat usealla paikkakunnalla, logistisesti helposti saavutettavilla alueilla. Kiinteistöissämme on myös toimitilojen yhteydessä vuokrattavaa edullista pienvarastotilaa.

Tutustu vuokrakohteisiimme

Lataa tilaopas

Lataa opas toimitilan valintaan


Uusien toimitilojen hankinta yritykselle on yleensä aikaa vievä ja kallis projekti, joka koskettaa kaikkia yrityksen työntekijöitä. Siksi siihen kannattaa paneutua huolella.

Ota yhteyttä


Esa Käkelä

Ajankohtaista