Rahastot
Palvelut ja tuotteet

Rahastot


Voit säästää sijoitusrahastoihimme säännöllisesti tai tehdä kertasijoituksen helposti ja vaivattomasti. Valikoimastamme löydät osake-, korko- ja kiinteistörahastot sekä vaihtoehtoiset sijoitusratkaisut. Tarjoamme asiakkaillemme omien rahastoratkaisujemme lisäksi valittujen yhteistyökumppaneidemme vaihtoehtoja maailmanlaajuisesti.

Rahastosijoittajana sinun ei tarvitse seurata markkinoiden ja yhtiöiden tapahtumia niin aktiivisesti kuin osakesijoittajan. Rahastojen asiantuntijat seuraavat markkinoita puolestasi ja tekevät tarvittavat muutokset. Rahastosijoittaminen on myös hyvä keino hajauttaa sijoituksia helposti esimerkiksi ulkomaille tai kohteisiin, joihin yksityissijoittajan on mahdotonta muuten sijoittaa suoraan.

Elite Alfred Berg Logistiikkakiinteistöt

Evli Logistiikkakiinteistöt


Erikoisijoitusrahasto Evli Logistiikkakiinteistöt on logistiikka- ja muihin toimitilakiinteistöihin sijoittava rahasto, jonka sijoitusalueena on 30 suurinta kaupunkia ja kaupunkiseutua Suomessa.

Card's image

Evli Vuokratuotto II


Erikoisijoitusrahasto Evli Vuokratuotto II sijoittaa puolet pääomistaan vuokra-asuntoihin etupäässä pääkaupunkiseudulla ja puolet toimitilakohteisiin huolellisesti valituissa kasvukeskuksissa.

eab korko kuvakkeet 112018

Evli Globaali Korko


Sijoitusrahasto Evli Globaali Korko sijoittaa varansa maailmanlaajuisesti eri korko-omaisuusluokkiin. Rahasto hakee tuottoa pääasiassa pitkän koron rahastoista ja yritysten liikkeeseen laskemista joukkovelkakirjalainoista.

eab optimaalivarainhoito kuvakkeet 122018 0

Evli Optimaalivarainhoito


Evli Optimaalivarainhoito on aktiivinen rahastojen rahasto. Rahasto hajauttaa sijoituksensa maailmanlaajuisesti osake- ja korkomarkkinoille painottaen markkinatilanteen mukaisesti eri maantieteellisiä alueita, omaisuusluokkia ja sijoitustyylejä.

Card's image

Evli Osake


Sijoitusrahasto Evli Osake sijoittaa maailmanlaajuisesti osakemarkkinoille ja osakemarkkinasidonnaisiin arvopapereihin. Indeksi-, toimiala- tai maantieteelliset rajoitteet eivät ohjaa rahaston toimintaa.

aj eab valuehedge 2018

AJ Evli Value Hedge


Sijoitusrahasto AJ Evli Value Hedge sijoittaa pääasiassa pohjoismaisiin arvoyhtiöihin. Sijoituspäätökset perustuvat fundamenttipohjaiseen analyysiin, jonka avulla haetaan osakemarkkinoilla aliarvostettuja osakkeita.

BNP Paribas Energy Transition

BNP Paribas Energy Transition


BNP Paribas Energy Transition -osakerahasto sijoittaa varansa yhtiöihin, jotka edistävät ja tukevat globaaleja tavoitteita vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja siirtymistä puhtaan ja uusiutuvan energian aikakauteen. Nämä tavoitteet ovat linjassa Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden kanssa, ja niillä pyritään rajoittamaan maapallon lämpeneminen enintään kahteen asteeseen vuoteen 2050 mennessä.

 BNP Paribas - Climate Impact

BNP Paribas Climate Impact


Sijoittamalla Climate Impact -osakerahastoon voit vaikuttaa konkreettisesti globaaleihin ilmasto- ja ympäristökysymyksiin tuotosta tinkimättä. Jo alle 10 000 euron sijoituksella neutraloit oman hiilijalanjälkesi vuosiksi eteenpäin. Rahasto vuosituotto on ollut viimeisen viiden vuoden ajanjaksolla keskimäärin 9,47 %.

Sijoitus- ja erikoissijoitusrahastot


60%
Rahastojen arvot ja lakisääteiset materiaalit

Rahastojen arvot ja lakisääteiset materiaalit


Rahastojen vastuullisuusraportit

Rahastojen vastuullisuusraportit


Tutustu kaikkiin rahastoihimme

Tutustu kaikkiin rahastoihimme


Avaintietoasiakirjat


Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden avaintietoasiakirjat, jotka on sääntelyn (PRIIPS-asetus (1286/2014EY)) mukaan annettava paketoiduista ja vakuutusmuotoisista sijoitustuotteista.