Elite Palkitsemispalvelut Oy on yritysten ja julkishallinnon apuna suunnittelemalla ja toteuttamalla rahasto- ja osakemuotoista palkitsemista sekä tuottamalla henkilöstö- ja palkkiorahastojen hallinnointipalvelua.

Palkitseminen ja henkilöstörahastot


Haluatteko houkutella yritykseenne alan parhaat tekijät? Pidättekö jatkuvuutta ja huippuosaajien pysymistä yrityksessä tärkeänä? Mietittekö miten motivoida henkilöstöänne tekemään parastaan? Me autamme teitä onnistumaan!

Palkitseminen ja henkilöstörahastot


Elite Palkitsemispalvelut Oy on palkitsemisen monipuolinen asiantuntija, jossa työskentelee kokeneita henkilöstörahastotoiminnan ja palkitsemisen osaajia. Olemme yritysten ja julkishallinnon apuna mm. suunnittelemassa ja toteuttamassa henkilöstöä motivoivia rahasto- ja osakemuotoisia palkitsemisratkaisuja. Käytössämme ovat nykyaikaiset tieto- ja analytiikkajärjestelmät. Asiointi kanssamme on joustavaa.

Tarjoamme henkilöstö- ja palkkiorahastoasiakkaillemme myös Elite Alfred Bergin monipuolisia, räätälöityjä varainhoidon palveluita, joissa on huomioitu rahastojen sijoitustoiminnalle asettamat erityspiirteet.

Elite Palkitsemispalveluiden ammattitaitoon luottavat muun muassa Ponsse, Sitowise, Valmet, Posti ja VR. Hallinnoimiemme asiakasrahastojen jäsenmäärä on jo yli 90 000, mikä on noin 75 % suomalaisten henkilöstörahastojen jäsenmäärästä.

Palkitseminen - Henkilöstörahaston jäsenille

Henkilöstörahaston jäsenpalvelu verkossa


Näet palvelussa rahastoon ja jäsenyytesi liittyvät tiedot, rahasto-osuutesi arvon ja muutokset. Voit myös tehdä jäsenyyteen liittyvät ilmoitukset ja omien tietojen muutokset.

Palkitseminen ja kannustinjärjestelmät

Henkilöstörahaston asiakaspalvelu


0201 558 660 (ma-pe klo 09.00-17.00)

jasenpalvelu(at)eabgroup.fi

Kokonaisvaltaista palkitsemisen kehittämistä


Palkitsemispalvelut yhteystiedot


Lasse Mäkinen
Toimitusjohtaja
Elite Palkitsemispalvelut
lasse.makinen(at)eabgroup.fi
050 336 0204

Jaakko Hänninen
Johtaja
Elite Palkitsemispalvelut
jaakko.hanninen(at)eabgroup.fi
040 740 4041

Palkitseminen on muuttumassa – kiinnitä huomiota näihin asioihin

Palkitseminen on muuttumassa


Nykyään kiinnitetään yhä enemmän huomiota palkitsemisen kokonaisuuteen, eikä pelkästään yksittäisiin kannustimiin.

Henkilöstörahasto tarjoaa pitkän aikavälin hyötyjä edunsaajalle

Laske alla olevalla laskurilla, kuinka paljon voit hyötyä rahastoimalla palkkiosi!

Esimerkkilaskelma perustuu voimassaolevan henkilöstörahastolakiin sekä voimassa olevaan vero- ja muuhun lainsäädäntöön, joka voi muuttua. Laskelmassa on käytetty seuraavia arvoja: työnantajan sivukulut 23 %, työntekijän sivukulut 10 % ja sijoitustoiminnan tavoitteena 4 % vuotuinen tuotto. Tuottotavoite ei ole tae tulevasta tuotosta. Esimerkissä edunsaaja nostaa rahastosäästöjä 3. vuodesta eteenpäin käteistä tulospalkkiota vastaavan rahamäärän.

Näin toimii palkkiorahasto - Kauppalehti

Näin toimii palkkiorahasto


Lue Kauppalehdestä, kuinka Sitowise on menestyksekkäästi ottanut rahaston osaksi palkitsemisstrategiaansa.

Usein kysyttyä

Sitouta ja motivoi huippuosaajat paremmalla palkitsemisella

Palkitseminen on laaja kokonaisuus


Kokonaispalkitsemisen auditoinnilla saadaan analysoitua palkitsemistapojen toimivuus.

Asiakaskommentti

Mielestäni valitsimme luotettavimman kumppanin henkilöstörahastomme asiantuntijaksi. Luottamuksen perustana on pitkään jatkunut yhteistyömme sekä Eliten asiantuntijoiden vahva osaaminen henkilöstön palkitsemiseen ja henkilöstörahastojen hallinnointiin liittyvissä tehtävissä. Kilpailukykyinen hinnoittelu ja kyky löytää asioihin molempia miellyttävät ratkaisut, tekevät Elitestä rahastollemme alan parhaan kumppanin.

Antero Palmolahti
Posti Group Oyj:n henkilöstörahasto

Palkitseminen

Uusia työkaluja palkitsemiseen


Tulevaisuuden menestyjäyritysten on reagoitava ja otettava huomioon myös yksilöiden arvot.

Henkilöstörahaston jäsenille


Verkkopalvelussa näet rahastoon ja omaan jäsenyytesi liittyvät tiedot, oman rahasto-osuutesi arvon ja sen muutokset. Voit myös tehdä kaikki rahaston jäsenyyteesi liittyvät vuosittaiset ilmoitukset ja omien henkilötietojen muutokset. Kirjautuminen onnistuu turvallisesti kaikkien Suomessa toimivien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Ajankohtaista