2019-10-08 - Asiakastiedote

WIP Hakkapeliitat Sijoitusrahaston hallinnon luovutus ja sääntöjen muutos


Tiedote WIP Hakkapeliitat Sijoitusrahaston osuudenomistajille

8.10.2019

WIP Hakkapeliitat Sijoitusrahaston hallinnon luovutus ja sääntöjen muutos

Finanssivalvonta on päättänyt 4.10.2019 myöntää luvan WIP Hakkapeliitat Sijoitusrahaston hallinnon luovuttamiseen EAB Rahastoyhtiö Oy:ltä edelleen GRIT Rahastoyhtiö Oy:lle. Samalla Finanssivalvonta on vahvistanut tietyt, lähinnä luovutuksen edellyttämät, rahaston sääntömuutokset.

Hallinnon luovutus ja vahvistetut sääntömuutokset tulevat voimaan samanaikaisesti 1.12.2019. Tästä ajankohdasta lähtien GRIT Rahastoyhtiö Oy vastaa rahaston hallinnoimisesta.

Hallinnon luovutus ja sääntömuutokset eivät edellytä rahaston osuudenomistajilta mitään toimia. Osuudenomistajalla on oikeus koska tahansa voimassa olevien sääntöjen mukaisesti lunastaa osuutensa.

Rahaston säännöt muuttuvat 1.12.2019 seuraavasti:

  • Rahaston uusi nimi on WIP Nordic Equity Sijoitusrahasto.

  • Rahaston uusi hallinnointiyhtiö on GRIT Rahastoyhtiö Oy.

  • Sijoitustoiminnan tavoitteita on tarkennettu siten, että suurin osa rahaston varoista sijoitetaan yhtiöihin, joiden päätoimi on palvelu- tai kunnossapito.

  • Lisäksi rahaston sääntöihin on tehty teknisiä korjauksia käytännön asioiden ja prosessien yhdenmukaistamiseksi GRIT Rahastoyhtiö Oy:n hallintomenettelyjen kanssa. Muutokset koskevat mm. lunastus- ja merkintäprosessia, rahaston varoista maksettavia korvauksia, arvonlaskentaa sekä tiedottamistapaa.

Uudistetut säännöt ovat saatavilla veloituksetta GRIT Rahastoyhtiö Oy:ltä, EAB Rahastoyhtiö Oy:ltä ja salkunhoitajalta WIP Asset Management Oy:ltä.

Mikäli teillä on kysymyksiä muutokseen liittyen, olkaa ystävällisesti yhteydessä ensisijaisesti EAB Rahastoyhtiöön sähköpostilla osoitteeseen rahastohallinto@eabgroup.fi tai puhelimitse numeroon +358 (0)20 1558 614 taikka GRIT Rahastoyhtiöön sähköpostilla osoitteeseen fundadmin@gritfundservices.fi tai puhelimitse numeroon +358 (0)20 7613 350.

EAB Rahastoyhtiö Oy ja GRIT Rahastoyhtiö Oy