2015-06-30 - Asiakastiedote

Uusi verkkopalvelu julkaistu


Uudistimme rahastovälitysasiakkaidemme verkkopalvelun 26.6.2015. 

Uuden verkkopalvelun osoite on https://salkku.eabgroup.fi. Uusi verkkopalvelu tarjoaa laajemmat raportoinnit halutulla ajanjaksolla. Kuukausittainen valmiiksi laskettu raportointi on poistunut uudesta verkkopalvelusta. Asiakkaat voivat myös hallita ja käyttää useampaa salkkua samoilla tunnuksilla. Uusi verkkopalvelu pyytää ensimmäisellä kirjautumiskerralla luomaan uudet tunnukset, mikä tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai olet yritysasiakas, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 0201 558 610 tai asiakaspalvelu@elitevarainhoito.fi.

Vanhat tunnuslukulistat ovat poistuneet käytöstä ja ne on korvattu pelkällä salasanakyselyllä. Toimeksiannon vahvistuksen voi vaihtaa tekstiviestitunnisteeksi Omat asetukset -sivulta, josta voi myös lisätä kirjautumisen oheen lisätunnisteeksi tekstiviestinä lähetettävän PIN-koodin.

Uusi verkkopalvelu on suunniteltu toimimaan yhtä joustavasti tietokoneella, tabletilla kuin kännykälläkin. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysymyksiä uudesta verkkopalvelusta. Huomaathan, että uusi verkkopalvelu otetaan käyttöön asteittain ja varainhoitoasiakkaamme siirtyvät uuteen verkkopalveluun syksyllä 2015.