2016-09-06 -

Uusi Elite VuokratuottoSuomen kiinteistömarkkina jatkaa dynaamista kasvua. Matala korkotaso, tasaiset nettotuotot ja vahvat kassavirrat kutsuvat kiinteistömarkkinoille kotimaisia ja ulkomaisia sijoittajia.

Viime vuonna kiinteistökauppaa tehtiin noin 5,7 miljardilla eurolla, joka on kaikkien aikojen toiseksi korkein lukema. Tänä vuonna volyymin on ennustettu kohoavan jopa 7 miljardiin euroon ja ylittävän selvästi aiemman huippuvuoden 2007 noin 6 miljardia euroa. Tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä kiinteistökauppaa oli tehty jo 1,9 miljardia euroa.

Olemme Elitessä viime vuosina panostaneet voimakkaasti kiinteistövarainhoidon kehittämiseen ja kasvattamiseen. Ensimmäinen kiinteistörahastomme, vuokra-asuntoihin sijoittava Karhu I, perustettiin vuonna 2012, ja pian tämän jälkeen tulivat Karhu II ja Karhu III. Karhu-rahastojen kokonaisarvo on tänään noin 15 miljoonaa euroa.

Vuoden 2016 alussa kiinteistörahastoperhe kasvoi Elite Kiinteistökehitysrahasto I Ky:llä (EKK-rahasto) ja samalla vahvistimme kiinteistövarainhoidon tiimiämme entisestään. Kevään onnistuneen pääomakierroksen ansiosta rahaston kokonaispääoma tulee nousemaan yli 100 miljoonaan euroon.  

Uusi Elite Vuokratuotto merkittävänä

Kiinteistörahastoperheemme uusin jäsen Elite Vuokratuotto lanseerattiin lokakuun alussa. Rahasto sijoittaa vuokra-asuntoihin pääkaupunkiseudulla sekä toimitilakiinteistöihin huolelli­sesti valituilla kaupunkiseuduilla.

Vuokra-asunnot tuovat rahastoon likviditeettiä, arvonnou­supotentiaalia sekä kohtuullisen vuokratuoton. Toimitilakiinteistöt puolestaan tuovat vahvaa vuokratuot­toa sekä mahdollistavat arvonnousupotentiaalin pitkällä aikavälillä. Näin sijoittaja saa yhden rahaston kautta parhaat puolet sekä vuokra-asunto- että toimitilasijoitta­misesta. Elite Vuokratuotto tarjoaa loistavan ja helpon tavan olla mukana kiinteistömarkkinan dynaamisessa kasvussa. *Rahasto tavoittelee 4–5 prosentin vuotuista kassavirtaa ja kokonaistuottotavoite on 7–9 prosenttia vuodessa.

Elite Vuokratuotto on muista kiinteistörahastoistamme poiketen erikoissijoitusrahasto, jonka toiminta-aikaa ei ole rajoitettu. Rahastoa voi merkitä neljä kertaa ja osuuksia lunastaa kaksi kertaa vuodessa.

Uuden rahaston myötä hallinnoimiemme kiinteistörahastojen kokonaisvarojen arvioidaan nousevan yli 125 miljoonaan euroon vuonna 2016. Asiakkaanamme voit jatkossakin olla tyytyväinen kiinteistösijoitustesi tuottoihin, sillä panostuksemme kiinteistövarainhoitoon jatkuvat.

*Rahaston tuottotavoite ei ole lupaus tulevasta tuotosta.


Merkitse rahastoa tästä

Uusi asiakas? Pääset merkitsemään täyttämällä tietosi ja kirjautumalla palveluun.Arkikkelin lähteet: Kauppalehti 17.8.2016, Datschan kiinteistömarkkinaseuranta 21.4.2016