Ihmiset ja vastuullisuus ovat lähellä Sini Sittnikowin sydäntä


Elite Alfred Bergin hr- ja vastuullisuusjohtajana elokuussa aloittanut Sini Sittnikow näkee henkilöstöhallinnon, johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen yhtenä yrityksen tärkeimmistä kilpailuvalteista.

Sini Sittnikow vastaa Elite Alfred Bergin henkilöstötoiminnosta sekä koordinoi konsernin vastuullisuuden kehittämistä ja vastuullisen sijoittamisen toteutumista salkunhoidossa yhdessä muun vastuullisuustyöryhmän kanssa.

Sini Sittnikow,  hr- ja vastuullisuusjohtaja, Elite Alfred Berg


"Siirryin itselleni uudelle ja kiehtovalle varainhoitoalalle IT-maailmasta, jossa toimin viimeksi Bilot Oyj:n Culture Leadina reilun neljän vuoden ajan. Aikaisempien esimiesroolien kautta minulla on kasvanut kiinnostus henkilöstöhallinnon, johtamisen ja organisaatioiden kehittämiseen ja näenkin ne yhtenä yrityksen tärkeimmistä kilpailuvalteista”, Sini Sittnikow kertoo.

”Vastuullisuusasiat puolestaan ovat olleet lähellä sydäntäni jo lapsuudesta saakka ja jatkuneet aikoinaan opiskeluaikoina Lundin yliopistossa Ruotsissa CSR-projektissa sekä vuosina 2010–2013 markkinointipäällikön sijaisena Joutsenmerkkiä hallinnoivassa Ympäristömerkinnässä. On huippua päästä nyt työssä yhdistämään nämä molemmat alueet”, Sini iloitsee.

Sini työskentelee tiiviissä yhteistyössä johtoryhmän, esihenkilöiden ja markkinointi- ja viestintätiimin kanssa. Hän toimii myös aktiivisena vastinparina kumppaneille ja muille sidosryhmille.

Elite Alfred Bergin vastuullisuustyö perustuu konsernin missioon ja arvoihin. Missiomme on sijoittaa tulevaisuuteen sijoittamalla vastuullisesti. Sijoittamalla hankkeisiin ja yrityksiin, joissa yhdistyy hyvän tekeminen ja hyvä tuotto, mahdollistamme paremman tulevaisuuden yhteiskunnalle, yrityksille ja yhteisöille sekä yksilöille ja ympäristölle. Hyvän tekeminen ja hyvä tuotto yhdistyvät myös tunnuslauseessamme #hyvänjarahantasapaino.