EXIT Vol. 2 -kirjasta esittelyssä: tapahtumanhallinnan herrasmies Rami Peltonen


Rami Peltonen on osoittanut toiminnallaan, että kova työ ja pitkäjänteinen usko omaan tekemiseen palkitaan toisinaan mukavasti. Tyylikäs ja rauhallinen herrasmies on onnistunut yritysrintamalla järkevällä rakennustyöllä.

exit kirjat Rami Peltonen

Turussa vuonna 1982 syntynyt Peltonen aloitti yrittämisen jo pienenä pojankoltiaisena tekemällä leirintäalueella maksusta korttitemppuja ja keräämällä pulloja ja jatkoi siitä mansikanpoiminnan kautta Nuuskamuikkuseksi Muumimaailmaan ja tiernapoikakeikoille Turun ravintoloihin.

Lääketieteen pariin haaveileva nuori mies muutti mieltään ja haki opiskelemaan kauppakorkeakouluun. Lopputulos osoittaa, että se taisi olla oikea päätös. Ravintola-alalla työskennellessään Peltonen tutustui Petri Hollméniin, joka perusti Lyytin vuonna 2007. Heti seuraavana vuonna Petri pyysi Ramia osakkaaksi yritykseen. Pragmaattinen talousjohtaja Rami Peltonen ja visionäärinen toimitusjohtaja Petri Hollmén kasvattivat Lyytistä menestyvän tapahtumanhallintaan erikoistuneen ohjelmistoyhtiön, joka auttoi kotimaista tapahtumatuotantoalaa ennennäkemättömällä tavalla. Kesällä 2019 Vaaka Partners osti yli puolet Lyytin osakkeista.

Lue myös:

Elite Alfred Berg on ollut mukana mahdollistamassa kahden EXIT-kirjan tekemistä. Kirjoissa on 31 erilaista tarinaa yrityksen perustamisesta exitiin. Eri ikäiset, eri puolilta maata kotoisin olevat yrittäjät puhuvat kirjassa avoimesti onnistumisistaan ja menestyksestään, mutta myös vaikeista hetkistä ja epäonnistumisista. Mukaansatempaavat tarinat vievät yrityskauppaneuvottelujen kulisseihin ja avaavat, miten yrittäminen ja omasta yrityksestä irtautuminen ovat vaikuttaneet henkilön muuhun elämään ja identiteettiin. Lisää aiheesta: https://leap.fi/exit/