2022-09-15 - Asiakastiedote

Evlin ja EAB:n yhdistyminen edistyy suunnitelmien mukaisesti - muutoksia EAB Verkkopalveluun


EAB Group Oyj:n (”EAB”) ja Evli Oyj:n ("Evli") 14.7.2022 pidetyt ylimääräiset yhtiökokoukset hyväksyivät EAB:n yhdistymisen Evliin. Järjestelyn täytäntöönpanon arvioidaan tapahtuvan lokakuun alussa. Yhdistymisen jälkeen asiakkaat saavat käyttöönsä My Evli -verkkopalvelun.

Evli EAB somekuva 2010x1131

Yhdistymisen tarkoituksena on luoda Suomen johtava varainhoidon ja sijoittamisen palveluita tarjoava yhtiö. Järjestelyn myötä asiakkaillamme on hyödynnettävissään entistä kattavampi tuote- ja palveluvalikoima sekä yhdistyneen yhtiön laajat ja tunnustetut asiantuntijaresurssit.

Järjestelyn toteutuessa EAB:n asiakkaat saavat käyttöönsä arviolta 10.10.2022 My Evli -verkkopalvelun, joka korvaa EAB Verkkopalvelun ja laajentaa asiakkaiden käytettävissä olevien digitaalisten palveluiden valikoimaa merkittävästi. My Evli -verkkopalvelu tarjoaa mm. seuraavat palvelut:

  • Laajan raportointipalvelun, joka kattaa sijoitukset, tuottohistorian ja tapahtumat myös EAB Verkkopalvelun ajalta. Raportointipalvelu kattaa myös sijoitussidonnaiset vakuutukset ja kapitalisaatiosopimukset, varainhoidon ja säilytyksen siirtyessä Evliin.

  • Evlin ja EAB:n rahastojen kaupankäyntipalvelut.

  • Kotimaisten ja kansainvälisten osakkeiden ja pörssinoteerattujen sijoitusrahastojen kaupankäyntipalvelut.

  • Helppokäyttöisen sähköisen Evli Digital -varainhoitopalvelun.

  • My Evli -mobiilisovelluksen Apple- ja Android-puhelimille.

EAB Verkkopalvelussa näet omistuksesi arvot 10.10.2022 saakka.

Mikäli haluat merkitä tai lunastaa rahastoja 3.10.–10.10.2022 välisenä aikana, oma yhteyshenkilösi tai EAB:n asiakaspalvelu auttavat mielellään. Asiakaspalvelumme tavoitat puhelimitse numerosta 0201 558 610 (arkisin klo 9.00–17.00) tai sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@eabgroup.fi.

Merkinnät Elite Alfred Berg Vuokratuotto- ja Elite Alfred Berg Logistiikkakiinteistöt -rahastoihin sekä EAB:n ulkopuolisiin rahastoihin (kuten BNP:n rahastoihin) onnistuvat EAB Verkkopalvelussa 30.9.2022 asti. Jatkossa merkintöjä ja lunastuksia voi tehdä oman yhteyshenkilön tai asiakaspalvelun kautta.

Suunniteltu yhdistyminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Palvelemme tuttuun tapaan ennen järjestelyä ja sen jälkeen.

Oma yhteyshenkilösi sekä EAB:n asiakaspalvelu, p. 0201 558 610 (arkisin klo 9.00–17.00) tai asiakaspalvelu@eabgroup.fi, auttavat mielellään mahdollisissa kysymyksissä.


Ystävällisin terveisin

Elite Alfred Berg
Asiakaspalvelu