2022-09-08 - Elite Alfred Berg

Evlin ja EAB:n yhdistymisen arvioidaan toteutuvan lokakuun alussa


Evli Oyj:n (”Evli”) ja EAB Group Oyj:n (”EAB”) yhdistyminen etenee suunnitelmien mukaisesti. Evlin ja EAB:n 14.7.2022 pidetyt ylimääräiset yhtiökokoukset hyväksyivät EAB:n yhdistymisen Evliin. Järjestelyn täytäntöönpanon arvioidaan tapahtuvan lokakuun alussa, arviolta 1.10.2022.

wooden structure2 Unsplsh transparent-blue-layer 1200x628

Yhdistymisen tarkoituksena on luoda Suomen johtava varainhoidon ja sijoittamisen palveluita tarjoava yhtiö. Järjestelyn ansiosta asiakkaillamme on hyödynnettävissään entistä kattavampi tuote- ja palveluvalikoima, muun muassa vaihtoehtoisissa sijoitustuotteissa sekä palkitsemiskonsultoinnin ja henkilöstörahastojen hallinnoinnissa. Myös asiantuntija-, myynti- ja asiakaspalveluresurssit vahvistuvat Suomessa yhdistymisen myötä. Yhdistyneen yhtiön on tarkoitus jatkaa BNP Paribas Asset Managementin tuotteiden jakelua yksinoikeudella Suomessa.

Suunniteltu yhdistyminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Palvelemme tuttuun tapaan ennen ja jälkeen järjestelyn voimaansaattamisen.

Pörssitiedote 14.7.2022: EAB Group Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous on hyväksynyt EAB:n ja Evlin välisen sulautumisen ja valtuuttanut hallituksen päättämään osingonjaosta


Lisätietoja:
Asiakaspalvelu, p. 0201 558 610 (arkisin klo 9.00–17.00) tai asiakaspalvelu@eabgroup.fi