Erilaiset toimitilat ja joustava vuokrasopimus mukautuvat monenlaisten yritysten tarpeisiin


Elite Alfred Berg vuokraa kiinteistörahastojensa omistamia liikekiinteistöjä pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Yrityksille on tarjolla niin isoja kuin pieniä liike-, toimisto- ja logistiikkatiloja. Joustavana vuokranantajana Elite Alfred Berg pystyy mukautumaan erilaisten vuokralaisten tarpeisiin.

Toimitilojen vuokrauksesta vastaa Elite Alfred Bergillä vuokrauspäällikkö Esa Käkelä.

”Olemme ketterä organisaatio, joka pystyy tekemään päätöksiä nopeasti. Tarvittaessa olemme valmiita tekemään investointeja vuokralaisen haluamiin tilan muutoksiin. Meidän kauttamme toimitilan muutostyöprosessin voi saada ”avaimet käteen” -palveluna, ja siihen voidaan kytkeä myös alan asiantuntijoita, kuten arkkitehtejä, sisustussuunnittelijoita, rakennuttajakonsultteja ja urakoitsijoita”, Esa Käkelä kertoo.

Apollo business center

Yksi Elite Alfred Bergin vuokralaisista on Xerox Oy, jonka liiketoimintaan kuuluu dokumentin hallintaan liittyvien laitteiden ja ohjelmistojen sekä tulostuksen ulkoistamis-, huolto- ja digitointipalveluiden myynti Suomessa.

Xerox löysi itselleen toimivat tilat Espoon Leppävaaran lähellä sijaitsevasta Apollo Business Centeristä. Uusien tilojen valintaan vaikutti useampi tekijä: tilojen sopivuus Xeroxin liiketoiminnalle, toimiston koko, sijainti, pysäköinnin läheisyys sekä vuokrataso.

”Olemme olleet Leppävaaran alueella yli 20 vuotta, joten oli luontevaa hakea uusia toimitiloja samalta, tutulta alueelta. Apollo Business Centeristä löytyi sopivan kokoinen toimisto, jonka pohjaratkaisu oli hyvä. Pysäköinti on vieressä ja samassa talossa on myös henkilöstöravintola”, Indirect Controllerina työskentelevä Sonja Jersakoff Xeroxilta sanoo.

Yritysten toimitilatarpeet muuttuvat usein ajan kuluessa. Vuokrasopimus voidaan solmia joustavarakenteisena, jolloin sopimusta on mahdollista muuttaa alkuperiodin jälkeen tilanteen niin vaatiessa.

Myös Xeroxilla tilojen muunneltavuus on tärkeää:

”Uskon että koronapandemian jälkeen ihmiset haluavat edelleen työskennellä toimistoympäristössä. Mukavan rentoa jutustelua kahviautomaatin vieressä ei voi koskaan täysin korvata esimerkiksi videopuhelulla. Ihmiset kaipaavat kontakteja. Kuten muissakin yrityksissä, tarve joustavampiin toimitilaratkaisuihin tulee luultavasti meilläkin lisääntymään. Jos Elite Alfred Berg pystyy tähän tarpeeseemme jotenkin vastaamaan, niin se olisi kyllä kiva”, Sonja Jersakoff sanoo.

Lue lisää Elite Alfred Bergin vuokrakohteista pääkaupunkiseudulla.

Heidi Jääskeläinen

Heidi Jääskeläinen
Viestintäpäällikkö
Elite Alfred Berg