Elite tarjoaa nyt BNP Paribas Asset Managementin sijoitustuotteita yksinoikeudella Suomessa


Elokuun alusta alkaen Elite on tarjonnut BNP Paribas Asset Managementin sijoitustuotteita yksinoikeudella Suomessa. Minkälaisesta yrityksestä on kyse?

BNP Paribas on yksi maailman suurimmista pankkikonserneista – toiseksi suurin Euroopassa ja kahdeksanneksi suurin maailmassa. BNP Paribas muodostui vuonna 2000 fuusiossa, jossa yhdistyivät Banque Nationale de Paris (BNP) ja Paribas. Yritys on listattu Pariisin pörssiin, ja sillä on toimintaa 75 maassa.

Päämarkkina-alueillaan Ranskassa, Belgiassa, Italiassa ja Luxemburgissa BNP Paribas palvelee yli 30 miljoonaa kuluttaja-asiakasta.

BNP Paribas yritys on Euroopan johtava toimija yrityksille ja instituutioille tarjottavissa pankki- ja rahoituspalveluissa. Se on merkittävässä asemassa myös Amerikan mantereella ja vahvassa kasvussa Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

BNP Paribas Asset Management on BNP Paribas -konsernin varainhoitoon erikoistunut yhtiö. Se koostuu 19 erillisestä yhtiöstä, joilla on toimistot yli 30 maassa ympäri maailmaa. Yritys hallinnoi 566 miljardin euron asiakasvarallisuutta ja tarjoaa laajan valikoiman aktiivisia, passiivisia ja kvantitatiivisia sijoitusratkaisuja kaikilta merkittäviltä markkina-alueilta ja kaikista varallisuusluokista.

BNP Paribas Asset Management palvelee yli 700 sijoitusasiantuntijan ja noin 600 asiakaspalvelijan avulla yksityis-, yritys- ja instituutiosijoittajia 73 maassa. Vuodesta 2002 alkaen yritys on ollut merkittäjä tekijä kestävän ja vastuullisen sijoittamisen saralla. Vuoteen 2017 asti yritys tunnettiin nimellä BNP Paribas Investment Partners.

Lue myös: Alfred Berg -kauppa lisää Eliten tuote- ja palveluvalikoimaa