Elite Alfred Bergin kiinteistörahastot tekivät kauppoja 25 miljoonalla eurolla – toinen kiinteistökehitysrahasto on nyt täyteen sijoitettu


Elite Alfred Bergin kiinteistörahastot Elite Finland Value Added Fund II Ky ja Elite Alfred Berg Vuokratuotto ovat tehneet alkusyksyn aikana kuusi eri kiinteistökauppaa, joiden yhteisarvo on 25 miljoonaa euroa.

Elite Alfred Bergin kiinteistörahastot tekivät kauppoja 25 miljoonalla eurolla – toinen kiinteistökehitysrahasto on nyt täyteen sijoitettu

Hankitut kohteet ovat Kolmen Kaverin Jäätelö Oy:lle vuokrattu Helsingin Kivikonlaita 36, H&H Tuonti Oy:lle vuokrattu Espoon Lanttikatu 1, Raskone Oy:lle vuokrattu Hämeenlinnan Itäportintie 4, LVI-Dahl Oy:lle vuokrattu Seinäjoen Tuottajantie 38 sekä Seinäjoen Puskantie 12, jonka päävuokralaiset ovat K-Supermarket ja Tokmanni. Lisäksi kiinteistökehitysrahasto rakennuttaa Helsingin Roihuvuorentie 37:ään pienteollisuuskiinteistön, joka on täyteen vuokrattu.

”Olemme tehneet jo yli 25 sijoitusta logistiikan, pienteollisuuden, autoalan palveluiden ja teknisen tukkukaupan kohteisiin. Etenkin pääkaupunkiseudun työpaikka-alueilla on paljon kysyntää tämäntyyppisille tiloille. Lisäksi nämä kiinteistöt siirtyvät yhä enemmän sijoittajaomistajille, mikä osaltaan kasvattaa koko kaupallista kiinteistömarkkinaa”, sanoo kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola Elite Alfred Bergiltä.

Elite Alfred Bergin toinen kiinteistökehitysrahasto, Elite Finland Value Added Fund II Ky, on nyt täyteen sijoitettu. Rahasto aloitti toimintansa kesäkuussa 2018, ja se on hankkinut sijoitusperiodinsa aikana 210 miljoonan euron arvoisen kiinteistösalkun.

Elite Alfred Bergin kolmas kiinteistökehitysrahasto, EAB Value Added Fund III Ky, jatkaa samaa menestyksekästä sijoitusstrategiaa. Rahasto on syksyllä 2021 myynnissä sijoittajille.


Lisätietoja:

Jaakko Ristola, johtaja, kiinteistövarainhoito
Elite Alfred Berg
Puh. 040 820 1422
jaakko.ristola@eabgroup.fi