Edullista lämmitysenergiaa ilman alkuinvestointia


Elite Varainhoito Oyj ja Thermo Power Finland Oy ovat tuoneet markkinoille innovatiivisen energianmyyntikonseptin, jonka myötä kiinteistön omistaja pääsee nauttimaan edullisesta ja ekologisesta lämmitysenergiasta ilman kertarysäyksellä tulevaa isoa investointia.

Äly ja eko siirtyvät hiljalleen matkapuhelimista ja autoista kiinteistöihin. Ekologisuuteen panostaminen on usein myös panostamista taloudellisuuteen, sillä ympäristöystävällinen vaihtoehto on monissa tapauksissa myös kukkarolle edullisempi. Myös kalliilta alkuinvestoinneilta voi säästyä, kun valitsee lämmitysjärjestelmäksi Thermo Hybrid -lämmitysjärjestelmän.

Thermo Hybrid -lämmitysjärjestelmän on kehittänyt Thermo Power Finland Oy, joka on osa Elite-konsernia.

Ei investointia laitteisiin

Thermo Hybrid -lämmitysjärjestelmä eroaa ratkaisevasti monista muista nykyaikaisista lämmitysjärjestelmistä. Tavallisesti asiakas tekee kalliin alkuinvestoinnin, joka kattaa uudet laitteet ja niiden asennuksen. Thermo Hybrid -järjestelmän jujuna on energianmyyntikonsepti, jossa asiakas ei investoi enää laitteisiin, vaan me teemme sen ja asiakas ostaa meiltä lämmitysenergiaa, Thermo Power Finland Oy:n toimitusjohtaja Jukka Rinta-Koski kertoo.

Asiakas sitoutuu 5-8 vuodeksi ostamaan lämmitysenergiaa Thermo Power Finlandilta, jonka jälkeen asiakas voi halutessaan lunastaa laitteet itselleen. Pakkoa laitteiden lunastamiselle ei kuitenkaan ole, vaan asiakas voi sopimuskauden lopussa luopua laitteista tai tehdä jatkosopimuksen energiamyynnistä. Koska me olemme vastuussa energian tuottamisesta, niin tietysti me myös vastaamme siitä, että järjestelmät toimivat tehokkaasti. Thermo Hybrid on asiakkaalle helppo ja vaivaton tapa kiinteistön lämmitysenergian tuotantoon, Jukka Rinta-Koski sanoo.

Thermo Hybrid vaatii toimiakseen vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän ja sitä voidaan hyödyntää kerros- ja rivitaloissa, teollisuus- ja toimistorakennuksissa, maatalous- ja liikekiinteistöissä, kauppakeskuksissa ja julkisissa rakennuksissa. Saneerauskohteissa hyödynnetään olemassa olevaa laitteistoa liittäen se osaksi hybridilämmitysjärjestelmää.

Älyenergia säästää luontoa

Hybridilämmitysjärjestelmät ovat kahden tai useamman lämmönlähteen yhdistelmiä. Päälämmönlähteenä ovat uusiutuvaa energiaa käyttävät ilmavesilämpöpumput, maalämpö tai aurinkokeräimet. Myös näiden yhdistelmiä on mahdollista asentaa. Merkittävien lämmityskulusäästöjen lisäksi Thermo Hybrid säästää luontoa. Öljylämmitteisissä saneerauskohteissa se alentaa öljyn kulutusta parhaimmillaan 75%, jonka seurauksena myös hiilidioksidipäästöt laskevat huomattavasti, Jukka Rinta-Koski kertoo.

Jätä yhteystietosi, mikäli haluat kuulla tarkemmin Thermo Hybrid -lämmitysjärjestelmästä.