2022-04-12 - Asiakastiedote

EAB Verkkopalvelu uudistuu


Julkaisemme viikolla 16 uuden version EAB Verkkopalvelusta, jossa asiakkaamme voivat hoitaa sijoituksiaan ja tarkistaa sijoitustensa tuoton.

Olemme parantaneet EAB Verkkopalvelun rakennetta ja visuaalista ilmettä, jotta verkkopalvelumme käyttäminen olisi asiakkaillemme entistä helpompaa. Uudessa verkkopalvelussa sijoitusten tiedot ovat esillä selkeästi ja varsinkin etusivulla on nyt entistä enemmän tietoa sijoituksista ja ajankohtaisista asioista.

Voit seurata verkkopalvelussa sijoitustesi kehitystä reaaliaikaisesti ja löydät sieltä myös tiliotteet sekä tuotto- ja tapahtumaraportit. Voit ostaa ja myydä rahastoja tai aloittaa vaikka kuukausisäästämisen. Tavoitat verkkopalvelumme kautta myös asiakaspalvelumme.

EAB Verkkopalvelu uudistuu

Uudistuksen tavoitteena oli luoda entistä helppokäyttöisempi verkkopalvelu, joka palvelee hyvin asiakkaiden tarpeita ja toimii sulavasti Elite Alfred Bergin verkkosivujen kanssa. Uudistuksella myös varmistettiin, että verkkopalvelu on jatkossakin erittäin tietoturvallinen.

"Verkkopalvelu on nyt entistä sulavampi asiakaskokemus, jonka kulmakiviä ovat hyvä tietoturva ja moderni helppokäyttöinen käyttöliittymä. Asiakkaille näkyvin muutos on uudistettu etusivu, josta saa yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan kaikista sijoituksista", kertoo projektipäällikkö Julius Halme Elite Alfred Bergiltä.

Tervetuloa seuraamaan sijoitustesi kehitystä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Jos et vielä ole asiakkaamme, voit luoda verkkopalvelussa asiakastilin ja aloittaa sijoittamisen vaikka heti.

Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi:

salkku.eabgroup.fi


Elite Alfred Berg
Asiakaspalvelu