EAB Group siirtyi Nasdaq Helsingin päälistalle


EAB-konsernin emoyhtiö EAB Group Oyj siirtyi 2.5.2019 Nasdaq Helsingin First North -listalta pörssin päälistalle. Listautumisella tavoitellaan parempaa tunnettavuutta, likviditeettiä ja pääsyä rahoitukseen, joka edistää yhtiön kannattavaa strategian mukaista kasvua.

”Olemme kaksinkertaistaneet liikevaihtomme First North -listauksen yhteydessä asettamamme tavoitteen mukaisesti. Päälistalle siirtymisen avulla mahdollistamme kasvumme jatkumisen ja kannattavuuden parantamisen”, toimitusjohtaja Daniel Pasternack sanoo.

EAB-konsernin tavoitteena on kaksinkertaistaa liikevaihto seuraavan viiden vuoden aikana toteuttamalla konsernin strategiaa, jossa keskiössä ovat erinomainen asiakaspalvelukokemus ja vastuullisuus sekä kasvu asiakkaiden varallisuuden kasvun tukemana.

”EAB-konserni on kasvanut nykyiseen kokoluokkaansa yrityskauppojen ja orgaanisen kasvun myötä. Historiamme merkittävin yrityshankinta oli Alfred Bergin Suomen toimintojen ostaminen elokuussa 2017”, Daniel Pasternack sanoo.

Alfred Berg -kaupan yhteydessä konserni alkoi tarjota BNP Paribas Asset Managementin sijoitustuotteita yksinoikeudella Suomessa.

EAB-konsernin ja sen emoyhtiön muita yrityskauppoja ovat olleet muun muassa SAV-Rahoitus Oyj:n ostaminen yhdessä Oma Säästöpankki Oyj:n kanssa toukokuussa 2016 sekä Quorum-konsernin kiinteistösijoitus- ja varainhankintatoiminnan hankkiminen vuodenvaihteessa 2015–2016. Tätä ennen nykyiseen EAB-konserniin oli yhdistynyt Bon Pankkiiriliike ja Eufex Pankki.

Kaupankäynti yhtiön osakkeella alkoi päälistalla 2.5.2019 klo 10 kaupankäyntitunnuksella EAB. Listautumisella ei ole vaikutusta konsernin asiakassuhteisiin.

nasdaq tilaisuus

EAB Groupin varatoimitusjohtaja Raisa Friberg ja hallituksen puheenjohtaja Kari Juurakko kruunasivat päälistalle siirtymisen kellon soitolla.

Katso webcast, jossa toimitusjohtajamme Daniel Pasternack ja Inderesin analyytikko Sauli Vilen keskustelevat EAB Groupin tuottohistoriasta, tuotetarjonnasta, strategiasta ja tulevaisuuden kunnianhimoisista tavoitteista: Inderes-webcast.