2022-10-01 - Elite Alfred Berg

EAB Group Oyj on nyt osa Evli Oyj:tä


Evli Oyj (”Evli”) ja EAB Group Oyj (”EAB”) ovat yhdistyneet ja muodostavat yhdessä entistä kattavammin varainhoidon tuotteita ja palveluita tarjoavan Evli Oyj:n.

Evli ja EAB ovat yhdistyneet Some final FI

Evliä ja EAB:tä yhdistää merkittävä sitoutuminen ja panostus vastuulliseen sijoittamiseen ja kestävien sijoitusratkaisujen tarjoamiseen. Vahvan perinteisten varainhoitopalveluiden tarjonnan lisäksi Evli voi yhdistymisen myötä tarjota entistä kattavammin vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, digitaalisia palveluratkaisuja sekä palkitsemis- ja henkilöstörahastopalveluita. Myös asiantuntija-, myynti- ja asiakaspalveluresurssit vahvistuvat Suomessa. Evli jatkaa BNP Paribas Asset Managementin tuotteiden jakelua yksinoikeudella Suomessa.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa Evlin ja EAB:n yhdistymisestä. Yhdistyminen on looginen jatko Evlin strategiselle matkalle johtavaksi pohjoismaiseksi varainhoitajaksi, joka auttaa asiakkaitaan hoitamaan varallisuutta tavalla, joka tukee kestävää tulevaisuutta. Yhdistymisen myötä Evlin tuote- ja palvelutarjooma laajenee muun muassa uusilla vaihtoehtoisilla sijoitustuotteilla. Laajemman palveluvalikoiman ja uusien asiantuntijaresurssien myötä meillä on entistä parempi kyvykkyys palvella asiakkaitamme heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden”, Evlin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki kommentoi.

Yhdistyminen ei vaadi toimenpiteitä asiakkailta, vaan palvelut jatkuvat normaalisti. Yhdistymisen myötä asiakkaat pääsevät nauttimaan vieläkin laajemmasta palveluvalikoimasta.

EAB:n yhteyshenkilöt ja asiakaspalvelu, p. 0201 558 610 (arkisin klo 9.30–16.30) tai asiakaspalvelu@eabgroup.fi, kertovat mielellään lisää.

Lisää tietoa Evlin ja EAB:n yhdistymisestä:

Pörssitiedote 1.10.2022: Evli Oyj:n ja EAB Group Oyj:n sulautuminen ja Evli Oyj:n osakepääoman korotus on rekisteröity kaupparekisteriin

Pörssitiedote 28.9.2022: Evli Oyj:n ja EAB Group Oyj:n sulautuminen toteutuu ja Evli oyj julkaisee vapautusasiakirjan

Pörssitiedote 31.5.2022: Evli Oyj ja EAB Group Oyj ovat allekirjoittaneet yhdistymissopimuksen

Pörssitiedote 22.4.2022: Evli ja EAB Group selvittävät yhdistymistä