2022-07-05 - Asiakastiedote

EAB Group Oyj:n ja Evli Oyj:n yhdistyminen etenee suunnitelmien mukaisesti


Allekirjoitimme 31.5. Evlin kanssa yhdistymissopimuksen ja sulautumissuunnitelman, minkä myötä EAB Group Oyj yhdistyy Evli Oyj:n kanssa. Iloksemme voimme kertoa yhdistymisen etenevän suunnitelmien mukaisesti. Järjestelyn täytäntöönpanon arvioidaan tapahtuvan vuoden 2022 jälkimmäisellä vuosipuoliskolla, lopullisen transaktion toteutuessa arviolta 1.10.2022.

Yhdistymisen tarkoituksena on luoda Suomen johtava varainhoidon ja sijoittamisen palveluita tarjoava yhtiö. Järjestelyn myötä asiakkaillamme on hyödynnettävissään entistä kattavampi tuote- ja palveluvalikoima, sekä yhdistyneen yhtiön laajat ja tunnustetut asiantuntijaresurssit.

Yhdistymisen toteuttamiseksi on EAB:n ja Evlin osakkeenomistajat kutsuttu koolle 14.7.2022 pidettäviin ylimääräisiin yhtiökokouksiin päättämään järjestelystä.

Suunniteltu yhdistyminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä, ja palvelemme tuttuun tapaan ennen ja jälkeen järjestelyn voimaansaattamisen.

EAB:n yhteyshenkilöt ja asiakaspalvelu, p. 0201 558 610 (arkisin klo 9.00-17.00) tai asiakaspalvelu@eabgroup.fi, antavat mielellään lisätietoa ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiin.

Ystävällisin terveisin,

Elite Alfred Berg
Asiakaspalvelu