Asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus herättivät kiinnostusta pörssin avoimet ovet -illassa


EAB Group oli mukana Helsingin pörssin avoimet ovet -illassa Pörssitalolla 18.3.2019. Toimitusjohtajamme Daniel Pasternack kertoi tilaisuudessa EAB-konsernista sijoituskohteena. Hän esitteli muun muassa konsernimme tulosta vuonna 2018, taloudellisia tavoitteitamme sekä asiakaslähtöistä palveluotettamme ja vastuullisuutta kaikessa toiminnassamme.

porssi-avoimet-ovet eab

Esitystä kerääntyi kuuntelemaan kiitettävä määrä kuulijoita, sillä pörssin pääsali oli lähes täynnä. Palaute esityksestä oli rohkaisevaa. Erityisesti asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus kiinnittivät kuulijoiden huomion positiivisessa valossa, mikä kävi ilmi keskusteluissa yleisön kanssa.

EAB:n osastolle kerääntyi illan aikana varsin monipuolinen joukko yhtiöstämme kiinnostuneita henkilöitä. Kiinnostuksen kohteena olivat sekä yrityksemme sijoituskohteena että tarjoamamme tuotteet ja palvelut. Osallistujat vertasivat konserniamme myös muiden yritysten esityksiin ja kertoivat meidän erottuneen positiivisesti toimitusjohtajamme avoimen ja luottamusta herättävän esiintymisen ansiosta.

Avoimet ovet -illan järjestelyistä vastasi Helsingin pörssi (Nasdaq Helsinki). Tilaisuuteen osallistui kymmenen First North -listattua tai listautumista suunnittelevaa yritystä, joista jokaisella oli oma messuosasto ja 20 minuutin puheenvuoro.