Asiakasesittelyssä: UM Yhtiöt Oy


Esittelemme sivuillamme kiinnostavia asiakas- ja yhteistyöyrityksiämme. Ensimmäisenä vuorossa on konealan kehittämiseen ja hankekehitykseen erikoistunut UM Yhtiöt Oy.

UM Yhtiöt Oy on kasvava ja kehittyvä monialayhtiö, joka investoi yrityksiin ja hankekehityksiin. Sijoituskohteet ovat eri toimialoilla toimivia yrityksiä, mutta erityisen mielenkiinnon kohteina ovat konekauppa- ja kiinteistöyhtiöt. Hankekehitykset suuntautuvat maa-alueiden kehittämiseen ja jalostamiseen sekä rakennuttamiseen.

UM Yhtiöiden toiminta alkoi vuonna 1994, mutta varsinainen konsernirakenne perustettiin 2010. Vahvasta kasvusta kertovat muun muassa vuoden 2015 liikevaihto 30 miljoonaa euroa ja pidennetyn tilikauden 2016 (16 kk) liikevaihto 92 miljoonaa euroa.

um-yhtiot-

Lähivuosien tavoitteina on kasvattaa konsernia nykyisten liiketoimintojen kasvun kautta sekä aloittaa uusia hankekehitysprojekteja ja rakennuttamishankkeita muun muassa RealPark-yrityspuiston alueella Lempäälässä. Lisäksi yhtiö rakentaa uusia toimitiloja strategisille toimipisteilleen.

– Yhteistyö Elite Varainhoidon kanssa on tukenut kasvuamme, ja pyrimme jatkossa muun muassa uusilla rahoitusratkaisuilla vauhdittamaan toimintamme kehitystä edelleen. Pitkän aikavälin tavoitteenamme on kasvattaa konsernista merkittävä monialayritys ja rakentaa koneryhmästämme maan johtava toimija, omistajayrittäjä Mikko Uusi-Marttila UM Yhtiöistä kertoo.

Tällä hetkellä konserniin kuuluu seitsemän yhtiötä: 1) konekauppaa, vuokrausta sekä huolto- ja korjaamoliiketoimintaa harjoittava RealMachinery Oy, 2) kaivinkoneiden maahantuontiyritys Dae-Tek Oy, 3) nosto- ja trukkikalustoa edustava RealLift Oy, 4) konealayhtiö RealParts Oy, 5) hankekehitystä, rakentamista ja projektinjohtopalveluja tarjoava Hankerakennus Oy, 6) hankekehitykseen erikoistunut PKS Hankekehitys Oy sekä 7) maanrakennusyhtiö Lempäälän Kaivin ja Kuljetus Oy.

Mansen Mörinät kokoaa alan toimijat yhteen

Liiketoiminnan kehittämisen kannalta on tärkeää, että yrityksellä on tarvittavat kasvumahdollisuudet kotimaassa. Siksi UM Yhtiöiden kärkihankkeen, RealParkin alueella pidetään vuosittain Mansen Mörinät -tapahtuma, jossa Pirkanmaan konealan yritykset voivat tutustua alan toimijoihin. Viime vuonna tapahtuma toi alueelle yli 12 000 vierailijaa kahden päivän aikana.

– Tänä vuonna odotamme saavamme tapahtumaan saman osallistujamäärän. Alueella on omien yritystemme lisäksi lähes sata eri näytteilleasettajaa, suomalaisia eturivin artisteja sekä konealaan liittyviä tapahtumia, kuten kaivajien SM-kisat, superautokulkue, ajonäytöksiä ja paljon muuta. Toivotamme kaikki Elite Varainhoidon asiakkaat tervetulleiksi tapahtumaan, UM Yhtiöiden toimitusjohtaja Tom Olli sanoo.

Mansen Mörinät järjestetään perjantaina 7.4. ja lauantaina 8.4.2017 Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän ympäristössä. Lue lisää tapahtuman omilta sivuilta: http://mansenmorinat.fi/.