BNP Paribas Asset Management sai huippuarvosanat varainhoitajien ESG-vertailussa


Elite Alfred Bergin pääomistaja BNP Paribas Asset Management on saanut erinomaisen arvosanan suurimpien pankkien ja varainhoitajien ESG-vertailussa. 

Brittiläinen vastuullisen sijoittamisen organisaatio ShareAction rankkasi BNP Paribas Asset Managementin toiselle sijalle 75 maailman johtavan varainhoitajan joukosta.

ShareAction arvioi “Point of no returns” -raportissaan varainhoitajia neljän aihealueen mukaan: hallinto, ilmastonmuutos, biodiversiteetti ja ihmisoikeudet. BNP Paribas Asset Management sai arvostusta erityisesti saavutuksistaan vastuullisuusprosesseissa ja käytännöissä sekä edelläkävijän roolistaan vastuullisuusasioissa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että laajasti asiakassalkuissamme ja rahastoissamme käyttämän varainhoitajan (BNP Paribas AM) vastuullisuusarvosanat ovat erinomaisella tasolla tuoreessa suurimpien pankkien ja varainhoitajien ESG-vertailussa”, Elite Alfred Bergin sijoitusjohtaja Toni Iivonen sanoo.

Aurinkoenergia-tuulivoima

”Vastuullisuus on merkittävä elementti sijoitustoiminnassamme. Käyttämiemme ulkoisten varainhoitajien osalta suosimme varainhoitajia, joilla on hyvät vastuullisuusarvosanat ja laadukkaat prosessit”, Toni Iivonen kertoo.

Lue lisää:

ShareAction, Point of no returns report 2020: Ranking of 75 of the world’s largest asset managers across responsible investment themes 

Elite Alfred Berg: Vastuullisuus Elite Alfred Bergin sijoitustoiminnassa