Avoimet työpaikat

Tule kasvamaan kanssamme

Elite Alfred Berg tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Palveluihimme luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme yli 3 miljardin euron varallisuutta. Asiakkaitamme palvelee 110 sijoitusalan ammattilaista 13 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Asiantuntijamme hoitavat yksityisasiakkaidemme varallisuutta kokonaisvaltaisesti huomioiden toimenpiteiden vaikutukset sekä sijoitusvarallisuuteen että muuhun omaisuuteen, perheyhteisöä unohtamatta. Yrityksille ja yrittäjille tarjoamme monipuolisia neuvonta- ja lakipalveluita, jotka parantavat yrityksen toimintaedellytyksiä, tuovat kustannussäästöjä ja auttavat yritystä muutostilanteissa. Vaativat ammattisijoittajat ja instituutiot saavat kauttamme korkealaatuisia varainhoito- ja asiantuntijapalveluita.

Olemme myös Suomen johtava palkitsemiseen ja sitouttamiseen käytettävien henkilöstörahastojen tarjoaja. Lisäksi tarjoamme useille muille sijoituspalvelu- ja rahastoyhtiöille konsultti- ja back office -palveluja, kuten arvonlaskentaa.

Toimintamme keskiössä on erinomainen palvelukokemus, joka perustuu asiantuntevaan ja henkilökohtaiseen palveluun omien innovatiivisten rahastojemme, BNP Paribas -konsernin rahastovalikoiman sekä avoimen arkkitehtuurin sijoitusratkaisujen avulla. Avoimen arkkitehtuurin ansiosta asiakkaidemme käytettävissä on koko sijoitusmarkkinoiden kirjo aina vaihtoehtoisista omaisuuslajeista ja suorista arvopaperisijoituksista kustannustehokkaisiin indeksisijoitustuotteisiin. Palvelumme lähtökohtana on aina asiakkaan tavoitteisiin ja tarpeisiin perehtyminen ja niiden pohjalta sopivan ratkaisun löytäminen kuhunkin sijoitustarpeeseen.

Vuoden 2018 aikana saimme päätökseen Alfred Bergin Suomen toimintojen integraation konserniin ja otimme käyttöön nimen Elite Alfred Berg. Emoyhtiön nimi muutettiin Elite Varainhoito Oyj:stä EAB Group Oyj:ksi keväällä 2018. EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia. Voit lähettää ne osoitteeseen hr@eabgroup.fi tai oheisella lomakkeella.