Avoimet työpaikat

Tule kasvamaan kanssamme

Elite Alfred Berg tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Palveluihimme luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme noin 3,1 miljardin euron varallisuutta. Asiakkaitamme palvelee noin 110 sijoitusalan ammattilaista 13 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Yrityksenä olemme sitoutuneet Oikotien Vastuullinen Työnantaja -kampanjan kuuteen periaatteeseen:

  1. Syrjimättömyys ja tasa-arvo
  2. Joustaminen ja työelämän tasapaino
  3. Esimiestyöhön panostaminen
  4. Työn sisältö ja merkitys
  5. Kohtuullinen palkkaus
  6. Hyvä hakijakokemus

Asiantuntijamme hoitavat yksityisasiakkaidemme varallisuutta kokonaisvaltaisesti huomioiden toimenpiteiden vaikutukset sekä sijoitusvarallisuuteen että muuhun omaisuuteen, perheyhteisöä unohtamatta.

Yrityksille ja yrittäjille tarjoamme monipuolisia neuvonta- ja lakipalveluita, jotka parantavat yrityksen toimintaedellytyksiä, tuovat kustannussäästöjä ja auttavat yritystä muutostilanteissa. Olemme myös Suomen johtava palkitsemiseen ja sitouttamiseen käytettävien henkilöstörahastojen tarjoaja.

Vaativat ammattisijoittajat ja instituutiot saavat kauttamme korkealaatuisia varainhoito- ja asiantuntijapalveluita.

Toimintamme keskiössä on erinomainen palvelukokemus, jonka lähtökohtana on asiakkaan tavoitteisiin ja tarpeisiin perehtyminen ja niiden pohjalta sopivan ratkaisun löytäminen kuhunkin sijoitustarpeeseen.

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia. Voit lähettää ne osoitteeseen hr@eabgroup.fi tai oheisella lomakkeella.