Uutiset ja artikkelit

Lanseeraamme Elite Alfred Berg USA Fokus Sijoitusrahaston

Yhteispohjoismainen salkunhoitoyhteistyömme tuottaa hedelmää. Tuomme markkinoille Yhdysvalloissa noteerattuihin osakkeisiin sijoittavan rahaston.

Viikkokatsaus 40: Sijoitusmarkkinoiden hermoilu saamassa jatkoa?

Riskillisten sijoitusten kehitys jatkui myös viime viikolla pääosin negatiivisena sekä osake- että korkomarkkinoilla kohonnen riskiaversion seurauksena. Päämarkkinoista Yhdysvaltojen osakemarkkinat pärjäsi parhaiten päätyen taalamääräisesti hieman miinukselle, mutta taalan selvä vahvistuminen euroa vastaan nostivat tuotot selvästi plussalle (1,5 %). Kehitys muilla päämarkkinoilla, kuten Euroopassa ja laajemmin Aasiassa, oli sen sijaan selvästi heikompaa (Eurooppa: -3,5 %, Aasia: -2,2 %).

Viikkokatsaus 39: Koronaviruksen uusi nousu?

Syyskuun ensimmäisellä viikolla alkanut osakemarkkinoiden lasku Yhdysvalloissa jatkui edelleen syyskuun kolmannella viikolla, tosin vaisumpana. Edelleen pääteemana Yhdysvaltojen markkinoilla oli erityisesti teknologiaosakkeiden ja myös teknologiapörssi Nasdaqin yleisindeksin lasku.

Elite Alfred Berg Vuokratuotto tarjoaa tasaista tuottoa yli suhdanteiden

Neljä vuotta sitten perustettu Elite Alfred Berg Vuokratuotto -rahasto on otettu erittäin hyvin vastaan suomalaisten instituutiosijoittajien keskuudessa. Rahaston seuraava merkintäpäivä on 30.9.2020.

Elite Alfred Berg Vuokratuotto parantaa kassavirtatuottoaan lisäämällä toimitilakohteiden painoa sijoitussalkussaan

Elite Alfred Berg Vuokratuotto -rahasto lisää toimitilakohteiden painoa sijoitussalkussaan. Tavoitteena on lisätä korkeatuottoisten toimitilakohteiden painoa rahastossa nykyisestä 50 %:sta 75 %:iin.

Elite Palkitsemispalveluille lisävoimia palkitsemisen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen

Syyskuun alussa Elite Palkitsemispalvelut Oy:ssä aloittanut Jaakko Hänninen pitää tärkeänä asiakkaan tarpeiden huomioimista palkkiojärjestelmien kokonaisvaltaisen toteuttamisen kaikissa vaiheissa.

Viikkokatsaus 38: Markkinaheilunta jatkui Yhdysvalloissa

Syyskuun ensimmäisellä viikolla alkanut osakemarkkinoiden lasku Yhdysvalloissa jatkui toisella viikolla. Teemana oli edelleen erityisesti teknologiaosakkeiden ja myös teknologiapörssi Nasdaqin yleisindeksin suurempi lasku suhteessa muihin indekseihin.

Elite Alfred Berg Korko ja Elite Alfred Berg Eurooppa Fokus -rahastot parhaaseen Morningstar-luokkaan

Elite Alfred Berg Korko E ja Elite Alfred Berg Eurooppa Fokus -rahastot ovat saaneet viidennen tähden Morningstarin rahastovertailussa.

Uusiutuva energia yhdistää Elite Alfred Bergiä ja loviisalaista Kyösti Kokkoa

Elite Alfred Berg on sijoittanut jo vuosia uusiutuvan energian tuotantoon. Uusiutuva energia kiinnostaa myös asiakastamme, joka rakensi aurinko- ja tuulienergiaa hyödyntävän talon.

Sivut