Uutiset ja artikkelit

BNP Paribas Ecosystem Restoration -rahasto tukee maapallon ekosysteemien kohentamista

Ekosysteemien kohentuminen vähentää köyhyyttä, auttaa ilmastonmuutoksen hidastamisessa ja ehkäisee uhanalaisten lajien katoamista.

Mitä vastuullisuus tarkoittaa Elite Alfred Bergin kiinteistörahastoissa?

Sijoittamalla ja toimimalla vastuullisesti voimme parantaa kiinteistöjemme tuottoa, pienentää ylläpitokuluja ja kiinteistökohtaisia riskejä, parantaa vuokrausastetta sekä nostaa kiinteistöjemme arvoa.

Elite Alfred Bergin kolmas kiinteistökehitysrahasto aloittaa toimintansa 30.6.2021

Koronan jälkeinen toimintaympäristö luo tarjontaa ylittävää tilakysyntää ja uusia kehityssuuntia, jotka tuovat kiinteistökehittäjille ja -sijoittajalle paljon mahdollisuuksia.

Perheenjäsenet mukaan perheen kesämökkiin?

Hyvin suunnitellulla luovutustoimenpiteellä saadaan perheelle tärkeän lomanviettopaikan kohtalo varmistettua hallitusti ja verotehokkaasti.

EXIT Vol. 2 -kirjasta esittelyssä: Leena Niemistö, terveydenhuoltoalan uudistaja

Elite Alfred Berg oli mahdollistamassa kahta EXIT-kirjaa, jotka esittelevät 31 erilaista tarinaa yrityksen perustamisesta exitiin.

Viikkokatsaus 24: Kiihtyvä inflaatio Yhdysvalloissa ei huolestuttanut markkinoita

Osakemarkkinoiden kehitys jatkui viime viikolla edelleen pääosin positiivisena. Korkomarkkinoillakin kehitys oli positiivista.

Palvelumme ydin ovat vastuulliset ja vaikuttavat sijoituspäätökset sekä aktiivinen omistaminen

Vastuullisuus ja positiivinen vaikuttavuus ovat nousseet merkittäviksi teemoiksi liiketoiminnassa ja yhteiskunnassa laajemminkin.

Sivut