Uutiset ja artikkelit

Markkinakatsaus 31.7.2020

Vaikka heinäkuun aikana suurvaltasuhteet rappeutuivat ja useilla alueilla koronatilanne heikkeni, markkinatunnelma pysyi kohtalaisen positiivisena.

Viikkokatsaus 33: Sijoitusmarkkinoiden meno pirteä riskeistä huolimatta

Riskillisten sijoitusten tuotot sekä osake- että korkopuolella jatkuivat viime viikolla positiivisina.

Viikkokatsaus 25: Markkinoilla korjausliike positiivisen kehityksen jälkeen

Markkinoiden positiivinen kehitys katkesi viime viikolla ja viime viikon torstai oli osakemarkkinoilla suurin laskupäivä sitten maalis-huhtikuun.

Viikkokatsaus 24: Positiivinen markkinavire jatkuu

Sijoitusmarkkinoiden positiivinen vire jatkui ja sekä osakemarkkinoiden että riskillisimpien korkosijoitusten kehitys oli viikon aikana positiivista.

Strukturoidut tuotteet saivat hyvän vastaanoton

Asiakkaamme ottivat uuden tuotesegmentin hienosti vastaan ja merkitsivät Elite Alfred Berg Suomikori 2.4 Turboa markkinaolosuhteisiin nähden hyvin.

Miten korona muutti pankkiirin arkea?

Helmikuun 2020 alussa maailma muuttui nopeasti. Lähikontaktien välttäminen ja eristäytyminen koronapandemian takia muokkasivat kertaheitolla ihmisten arkea. Niin myös yksityispankkiirin työtä.

Markkinakatsaus 31.5.2020

Toukokuu muodostui tuottomielessä varsin hyväksi. Globaalit osakemarkkinat nousivat euromääräisesti miltei kolme prosenttia, joten merkittävä osa alkuvuoden laskusta on nyt kurottu umpeen.

Haluamme tukea EU:n tavoitteita kohti hiilineutraaliutta

Elite Alfred Berg on allekirjoittajana avoimessa kirjeessä, jossa EU-johtajia muistutetaan hiilineutraaliustavoitteiden tärkeydestä koronakriisistä huolimatta.

Viikkokatsaus 23: Kauppapoliittiset riskit nostamassa päätään?

Sijoitusmarkkinoiden positiivinen vire sai viime viikolla jatkoa, kun riskillisten omaisuuslajien tuotot päätyivät selvästi plussalle. Poliittisella rintamalla huomio kiinnittyi USA:n ja Kiinan viilentyneisiin väleihin.

Sivut